USL a decis: Elena Costea, noul prefect al judeţului Dolj

Judeţul Dolj are, începând de luni, 14 mai, un nou prefect din partea USL, în persoana Elenei Costea. Costea a fost detaşată pe această funcţie prin ordin de ministru. În prezenţa fostului prefect PDL, Nicolae Giugea, a preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa şi a şefilor de deconcentrate, Elena Costea a jurat să apere interesele cetăţenilor din judeţul Dolj.

„Suntem în campanie electorală şi urmează şase luni foarte agitate. Rog toţi directorii de deconcentrate să facă un audit la fiecare instituţie să ştim la ce uşi de miniştri e nevoie să batem. Am discutat cu şeful Jandarmeriei şi al Poliţiei şi contez pe sprijinul şi profesionalismul lor. Sper într-o bună colaborare cu toţi directorii de instituţii publice şi cred că dacă îşi vor face treaba nu vor fi modificări.”, a spus Elena Costea, noul prefect de Dolj.

Fostul prefect de Dolj, pedelistul Nicolae Giugea, a ţinut morţiş să ţină un discurs la final de mandat, precizând că nimeni nu a făcut nimic în 12 ani pentru judeţul Dolj, arătându-se mulţumit de cum au decurs lucrurile în mandatul său ca prefect.

„Personal nu am ce să îmi reproşez ca prefect. Consider că am făcut ce am putut în fruntea acestei instituţii. E păcat că nimeni şi nici un guvern nu a făcut nimic pentru judeţul Dolj în ultimii 12 ani. Vă mulţumesc!”, a spus Nicolae Giugea, fostul prefect.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Radical de Dolj pe FACEBOOK!

loading…

ziare