Felix Grigore: “CS Universitatea Craiova este afiliată”

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a declarat, luni, că echipa din Bănie este afiliată la Federaţia Română de Fotbal.

Pavel Badea - Felix Grigore - Ovidiu Stanga

Pavel Badea – Felix Grigore – Ovidiu Stanga | CS Universitatea Craiova

Felix Grigore, directorul executiv al Universităţii, i-a dat replică, luni, 19 august, într-o conferinţă de presă, preşedintelui Ligii a II-a, Auraş Braşoveanu, care a declarat că CS Universitatea Craiova nu ar fi încă înscrisă. Grigore a precizat că nu există probleme în privinţa afilierii la FRF şi nici al promovării în cazul în care, la finalul stagiunii, echipa se va clasa pe unul dintre primele două locuri din serie.

“Auraş Braşoveanu este reprezentantul cluburilor de liga a doua, şi din această postură ar trebui să fie un om care cunoaşte bine regulamentele. Nu înţeleg de ce nu a explicat clar situaţia, dar nu e problemă o voi face eu. Deciziile Comitetului Executiv sunt provizorii, nu definitive. Ele trebuie ratificate de Adunarea Generală a FRF. Ori, Adunarea Generală nu se întruneşte în fiecare săptămână, ci de două ori pe an. Afilierea va trebui ratificată. Dar nu e doar CS Universitatea în situaţia asta, ci sunt multe cluburi şi din eşaloanele inferioare. Însă trebuie să înţelegeţi că e o situaţie normală, nu e nimic ieşit din comun. În acest moment, CS Universitatea Craiova este afiliată la FRF.”, a declarat Felix Grigore.

În privinţa dreptului de accedere într-un eşalon superior, directorul executiv al CS Universitatea Craiova a precizat: “Da, putem promova. Suntem înscrişi printr-o excepţie prevăzută la regulament. Prin intermediul aceleiaşi excepţii avem toate drepturile şi obligaţiile pe care le au toate celelalte cluburi competitoare, inclusiv dreptul de a promova.”

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Radical de Dolj pe FACEBOOK!

loading…

ziare